Για παραγγελίες: 211 2149289 GreenAquarium.gr
Πριν την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας

Πως παραγγέλνω;

Στο GreenAqua.gr μπορείς εύκολα να κάνεις την παραγγελία σου με πολλαπλούς τρόπου

Μέσω του site: όταν βρεις το προϊόν που χρειάζεται, πάτησε στην επιλογή «ΑΓΟΡΑ» και ακολούθησε τα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας
Μέσω τηλεφώνου: Για μικρές παραγγελίες, καλέστε στο 211 2149289

Με πόσους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Απόδειξη λιανικής: Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  1. Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας για ποσό έως 1.500€ κατά την παράδοση του προϊόντος (Έξοδα Αντικαταβολής 2€) α) στον χώρο που επιλέξατε (σπίτι, γραφείο ) ή β) ή σε οποιοδήποτε Σημείο Παραλαβής Γενική Ταχυδρομική. (Δείτε το δίκτυο εδώ)
  2. Με Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN : GR89 0171 4460 0064 4612 8387 692 με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε το καταθετήριο είτε με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. είτε με fax στο 211 2149289
  3. Μέσω PAYPAL και χρήση πιστωτικής κάρτας. Υπάρχουν έξτρα χρεώσεις από το PAYPAL ανάλογες του συνολικού ποσού.

Από 1500€ και άνω σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) ανω των 3.000€ θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Τιμολόγιο: Αν είστε εταιρεία ή ελεύθερους επαγγελματίες σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε από το GreenAqua.gr και με τιμολόγιο πώλησης, εφόσον συμπληρώσετε κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα. Οι τρόποι πληρωμής και όροι ισχύουν ακριβώς όπως στην περίπτωση της απόδειξης λιανικής.

Πως Παραλαμβάνω και τι χρεώνομαι;

Το GreenAqua.gr προσφέρει όλες τις δυνατές επιλογές παράδοσης της παραγγελίας σας

Παράδοση στο σπίτι/χώρο της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες διανομής με τις ακόλουθες ξεκάθαρες χρεώσεις:

COURIER ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ
ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  
 Ως 2KG  3,5€ + ΦΠΑ
 Ανω των 2kg ( 3,5€ + 1€ ανα επιπλέον κιλό ) +ΦΠΑ
 ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  
Ως 2KG 3,80€ + ΦΠΑ
Ανω των 2kg 3,80€ + 1€ ανα επιπλέον κιλό +ΦΠΑ
 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΣΤΑΘΕΡΗ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΕΜΑΧΙΩΝ Ή ΟΓΚΟΥ ΩΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ + ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ

  • 3€ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΜΑΤΑ
  • +3€ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΖΩΝ
ΔΕΜΑΤΑ ΩΣ 10 ΚΙΛΑ Συνήθως 4€/ ΔΕΜΑ (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ)
ΔΕΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΚΙΛΩΝ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Πως παρακολουθώ την Παραγγελία μου;

Η Παρακολούθηση Παραγγελίας από το GreenAqua.gr γίνεται εύκολα και με πολλούς τρόπους.

Aυτόματα: Την ώρα τοποθέτησης της παραγγελίας σας, μπορείτε να ορίσετε τον τρόπο αυτόματης ειδοποίησης είτε μέσω e-mail ή ακόμη και με Δωρεάν SMS στο κινητό σας. Σε κάθε στάδιο της αποστολής λαμβάνετε αντίστοιχο ειδοποιητήριο στο e-mail σας η ακόμη και στο κινητό σας αν το έχετε δηλώσει.

Mέσα στο web site: Αφού κάνετε login μπαίνεται στο "Ιστορικό Παραγγελιών", όπου σας εμφανίζεται ο κωδικός της παραγγελίας σας, το status της και ο αριθμός voucher (αριθμός φορτωτικής για παραδόσεις στον χώρο σας). Κάνοντας κλικ πάνω στον αριθμό voucher εμφανίζεται η κατάσταση παράδοσης της παραγγελίας σας.

Το αριθμό voucher μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε κάθε επικοινωνία σας με το Customer Support του Bee-shop για να εντοπίσετε την παραγγελία σας, αλλά και για να συνεννοηθείτε από κοινού για την παράδοση της.

Σε πόσο χρόνο παραλαμβάνω;

Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν που επιλέγετε να αγοράσετε. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής της παραγγελίας σας εμφανίζετε  δίπλα στο προϊόν που επιλέγετε και υπολογίζεται σε εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες).

Για μεγαλύτερη λεπτομέρειες περάστε με τον κέρσορά σας το Info button

Πως μπορώ να ακυρώσω παραγγελία μερικώς ή ολικώς;

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί εντελώς ή μερικώς, πριν την παραλαβή της. Επικοινωνείστε με το τμήμα Customer Passion όπου θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία της ακύρωσης καθώς και για την επιστροφή χρημάτων σας στην περίπτωση που έχετε ήδη πληρώσει την παραγγελία σας.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα σας γινει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

Για Πιστωτική κάρτα on-line η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας, μέσα σε 15-30 εργάσιμες ημέρες.

Γι Αντικαταβολή θα πρέπει να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο να είστε δικαιούχος για να προχωρήσουμε σε πίστωση εντός 5-20 εργάσιμων ημερών.

Πως μπορώ να κάνω μια επιστροφή;

Το GreenAqua.gr είναι συνέχεια δίπλα σας και μετά την αγορά του προϊόντος, παρέχοντας και την επιλογή της ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής. Ανάλογα με το λόγο επιστροφής σας υπάρχει η αντίστοιχη BeeSafe υπηρεσία την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Bee back Αλλάξατε Γνώμη;

Το GreenAqua.gr σας προσφέρουν δικαίωμα επιστροφής 30 ημερολογιακών ημερών στις περιπτώσεις που απλά αλλάξατε γνώμη για την παραγγελία σας. Επιστρέφετε πηγαίνοντας το προϊόν στο πλησιέστερο Σημείο Παραλαβής Γενικής Ταχυδρομικής ή στο πρακτορείο από το οποίο παραλάβατε.

Προϋποθέσεις Επιστροφής: Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κλειστή εμπορική του συσκευασία (εξαιρούνται οι κατηγορίες βιβλία, φάρμακα και μελισσοτροφές) και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγορά.

Διαδικασία Επιστροφών
Α) Να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον τύπο προβλήματος
B) Να προχωρήσετε στην επιστροφή του προϊόντος κατόπιν συμφωνίας.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων ενημερώνονται τακτικά και εμφανίζονται σε κάθε προϊόν δίπλα στην αξία του.

Το GreenAqua.gr ορίζει με συγκεκριμένο τρόπο την κατάσταση αποθέματος του κάθε προϊόντος. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί ο αριθμός των παραγγελιών να ξεπεράσει τον αριθμό των διαθέσιμων προϊόντων στο απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε με ενημερωτικό email όπου θα σας υποδεικνύουν την ημερομηνία διαθεσιμότητας του προϊόντος για την αποστολή του.

Το προφίλ μου

Αναζήτηση προϊόντων

12 ατοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Visa Mastercard Maestro

vbvsc 68x37

PB blue GR

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Καλάθι αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Our partners

seratropica logojuwelEHEIM logoseachemfluvalaquael

eshaaquavitroebivivinternationalwyinDr. Bassleertropical logo

acuarium munstersiccedophinvitalismarinarehausalifert

amtra logoboyu logohikariprodacresun logodupla logohobby