Για παραγγελίες: 211 2149289 GreenAquarium.gr
Πριν την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας

Seachem Flourish Phosphorus 250ml

Seachem Flourish Phosphorus™ - Λίπασμα φωσφορικού καλίου για ανάπτυξη των φυτών
Seachem Flourish Phosphorus™ - Λίπασμα φωσφορικού καλίου για ανάπτυξη των φυτώνSeachem Flourish Phosphorus™ - Λίπασμα φωσφορικού καλίου για ανάπτυξη των φυτών
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 9,35 €
Τελική Τιμή: 11,60 €
Περιγραφή

Ο φωσφόρος είναι ένα από τα τρία βασικά θρεπτικά συστατικά (άζωτο, φώσφορο, κάλιο: NPK) που απαιτούνται από τα φυτά και συχνά μπορεί να αποτελέσει τον περιοριστικό παράγοντα ανάπτυξης σε ένα ανθηρό σύστημα. Το Flourish Phosphorus ™ είναι ένα ασφαλές διάλυμα (4.500 mg / L φωσφορικό) φωσφορικού καλίου που απομακρύνει τις εικασίες για τη δόση φωσφορικών αλάτων. Σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα που αναμιγνύουν τα νιτρικά και φωσφορικά άλατα σε μια σταθερή αναλογία, το Flourish Phosphorus ™ (χωρίς νιτρικά άλατα) σας επιτρέπει να χορηγείτε φωσφόρο ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών σας χωρίς τον κίνδυνο υπερβολικής δόσης νιτρικών. Όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, το Flourish Phosphorus ™ θα ενισχύσει και θα επιταχύνει την ανάπτυξη των υδρόβιων φυτών χωρίς να αυξήσει την ανάπτυξη των φυκών. Για μέγιστο όφελος, χρησιμοποιήστε το με το Flourish Nitrogen ™ και το Flourish Potassium ™. Το Flourish Phosphorus ™ είναι ασφαλές για ασπόνδυλα όπως γαρίδες.

Οδηγίες

Αρχάριος

Χρησιμοποιήστε 2,5 mL (μισό καπάκι) για κάθε 80 λίτρα (20 αμερικάνικες γαλόνια) μία ή δύο φορές την εβδομάδα ή όπως απαιτείται σε απόκριση σημείων ανεπάρκειας φωσφόρου (π.χ.

Έμπειρος

Η δόση για αρχάριους αυξάνει τον φωσφόρο κατά 0,05 mg / L (0,15 mg / L φωσφορικό). Το ιδανικό επίπεδο φωσφορικών θα ποικίλει, αλλά γενικά κυμαίνεται από 0,15-1,0 mg / L. Χρησιμοποιήστε το MultiTest ™ Phosphate για να παρακολουθείτε τα επίπεδα φωσφορικών. Για να στοχεύσετε μια συγκεκριμένη αύξηση του φωσφορικού άλατος, δόση σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο: 0.8vp = m, όπου v = όγκος δεξαμενής σε γαλόνια, p = επιθυμητή αύξηση φωσφορικών και m = όγκος προϊόντος που χρησιμοποιείται σε mL. Για παράδειγμα, για να αυξήσετε 20 γαλόνια σε 0,1 mg / L φωσφορικών θα χρησιμοποιούσατε: 0,8 * 20 * 0,1 = 1,6 mL.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι'αυτό το προϊόν.

Το προφίλ μου

Φίλτρο αναζήτησης

Επαναφορά όλων

12 ατοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Visa Mastercard Maestro

vbvsc 68x37

PB blue GR

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Καλάθι αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Our partners

seratropica logojuwelEHEIM logoseachemfluvalaquael

eshaaquavitroebivivinternationalwyinDr. Bassleertropical logo

acuarium munstersiccedophinvitalismarinarehausalifert

amtra logoboyu logohikariprodacresun logodupla logohobby