Για παραγγελίες: 211 2149289 GreenAquarium.gr
Πριν την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας

SERA siporax Professional 15 mm

SERA Siporax Professional - Δακτύλιοι από πορώδες γυαλί για αποικίες βακτηρίων
Συσκευασία
Περιγραφή

Η μέγιστη βελτιστοποίηση του βιολογικού φιλτραρίσματος

Το αυθεντικό sera siporax Professional είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε γλυκό, όσο και σε θαλασσινό ενυδρείο, καθώς και σε λίμνες. Χωρίς να εξαρτάται από το είδος του φίλτρου (εσωτερικό φίλτρο / εξωτερικό φίτρο / αντιδραστήρας), μεγιστοποιεί την επιφάνεια που απαιτείται για τον βιολογικό καθαρισμό και παρέχει το βέλτιστο υπόστρωμα για την ανάπτυξη των αναγκαίων βακτήριων των φίλτρων. Το sera filter biostart που περιλαμβάνεται με το κιτ, περιέχει βακτήρια καθαρισμού που ενεργοποιούν βιολογικά το sera siporax Professional άμεσα και ένεργοποιειται η διάσπαση των ρύπων στο νερό.

Το φιλτράρισμα και η διαδικασία αποδόμησης στον πυθμένα των φυσικών υδάτων είναι πολύ σημαντικές. Τα οργανικά απόβλητα επεξεργάζονται από μικροοργανισμούς και είναι ξανά διαθέσιμα για το φυσικό κύκλο, ώς ένα θρεπτικό συστατικό για τα υδρόβια φυτά, ενώ ρύποι όπως η αμμωνία, τα νιτρώδη και νιτρικά άλατα αποβάλλονται. Καθώς μικρή ποσότητα αποβλήτων ανά συγκεκριμένη ποσότητα νερού σχηματίζεται στη φύση, ο υπάρχον πυθμένας είναι επαρκής για τη φιλοξενία επαρκούς αριθμού μικροοργανισμών.
Ωστόσο, ένα ενυδρείο φιλοξενεί ένα βιότοπο σε μικρογραφία. Επομένως, είναι αναγκαίο να διευρυνθεί στο μέγιστο η επιφάνεια καθίζησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί πλήρης και ασφαλής κατανομή των οργανικών υπολειμμάτων.
Η sera το έκανε πράξη, με το μοναδικό υψηλής απόδοσης υλικό φιλτραρίσματος sera siporax.

Σε αντίθεση με άλλα υλικά φιλτραρίσματος σε μορφή δαχτυλιδιού που διατίθενται στην αγορά, το sera siporax αποτελείται από πορώδες γυαλί. Το πρωτοπόρο αυτό υλικό "πείθει", χάρη στην ειδική τρισδιάστατη δομή των πόρων. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη αύξηση της επιφάνειας. Την ίδια στιγμή, οι λεπτοί πόροι παρέχουν ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης για τα βακτήρια που διασπούν τους ρύπους. Δεδομένου ότι είναι ένα διασυνδεδεμένο σύστημα, τα βακτήρια ξεπλένονται μόνιμα από το νερό και έτσι μπορούν να διασπάσουν τους ρύπους με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον, η μοναδική διάταξη των πόρων επιτρέπει τον αυτοκαθαρισμό του υλικού και ως εκ τούτου την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής για το φίλτρο.
Σε συνδυασμό με εξειδικευμένα βακτήρια, το sera siporax ολοκληρώνει μια ποικιλία άλλων ειδικών λειτουργιών, όπως είναι η πρόληψη της δημιουργίας άλγης ή η αλλαγή των συνθηκών του νερού.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι'αυτό το προϊόν.

Το προφίλ μου

Αναζήτηση προϊόντων

12 ατοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Visa Mastercard Maestro

vbvsc 68x37

PB blue GR

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Καλάθι αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Our partners

seratropica logojuwelEHEIM logoseachemfluvalaquael

eshaaquavitroebivivinternationalwyinDr. Bassleertropical logo

acuarium munstersiccedophinvitalismarinarehausalifert

amtra logoboyu logohikariprodacresun logodupla logohobby