Για παραγγελίες: 211 2149289 GreenAquarium.gr
Πριν την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας

Επιλέξτε τα ψάρια σας με βάση τους 3 βασικούς κανόνες:

  • 1cm ψαρι ανα λίτρο νερού max. Για παράδειγμα ένα πλήρως αναπτυγμένο neon tetra φτάνει τα 4cm, οπότε σε 100L ενυδρείου δεν πρέπει να ξεπεράσουμε τα 25 ψάρια.
  • Χρησιμοποιείστε αλγοφάγα ψάρια, γαρίδες ή σαλιγκάρια.
  • Η επιλογή ψαριών είναι θέμα γούστου και οι επιλογές πολυάριθμες. Παρακαλούμε ρωτήστε έναν έμπειρο προμηθευτή για τη συμπεριφορά και τις ανάγκες κάθε ψαριού πριν την αγορά του, καθώς και το πότε πρέπει να προστεθούν στο ενυδρείο μετά το φύτεμα.
 Tropica Live Bearing Τα ζωοτόκα ψάρια όπως τα guppy και τα platy είναι ήσυχα ψάρια και με ζωηρά χρώματα. Το θηλυκό γεννάει τα μωρά τα οποία αναζητούν πυκνά φυτά και κυρίως κοντά στην επιφάνεια σαν κρυψώνα γιατί τα τρώνε τα μεγαλύτερα. Μερικά αρσενικά μαχονται μεταξύ τους για τις θηλυκές και όσα χάνουν κρύβονται επίσης στη βλάστηση. Τα περισσότερα ζωοτόκα ψάρια τρώνε άλγη και ίσως κάνουν ζημιά σε μαλακά φυτά και moss.
 Tropica Rasbora Heteromorpha Τα κοπαδόψαρα όπως τα tetras,τα rasboras και τα barbs, αναζητούν καταφύγιο σε ομάδες του είδους τους. Τα πυκνά φυτά θα τους προσφέρουν ασφάλεια όταν είναι μεμονωμένα (όμως όχι λιγότερα από 8-10 ψάρια). Τα φυτά με μαλακά φύλλα συχνά χρησιμοποιούνται για την εναπόθεση αυγών και έτσι προσφέρουν εντυπωσιακή ευκαιρία αναπαραγωγής.
 Tropica Pterophyllum Scalare Τα κοινωνικά ψάρια είναι ψάρια που μπορούν να μοιράζονται το ενυδρείο με πολλά άλλα είδη ψαριών. Τα κοινωνικά ψάρια αποτελούνται πρωτίστως από ζωοτόκα και κοπαδόψαρα, αλλά εάν αναδιατάξετε το ενυδρείο μετά από αυτό, θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερα είδη ψαριών. Οι κιχλίδες ευδοκιμούν αν υπάρχουν τρύπες και κρησφύγετα, ενώ τα γκουράμι και τα αγγελόψαρα αναζητούν ασφάλεια ανάμεσα στα φυτά.
 Tropica Territorial Τα κτητικά ψάρια θέλουν να έχουν τον δικό τους χώρο - είτε όλη την ώρα είτε μόνο όταν είναι νέα. Οι κιχλίδες ανήκουν σε αυτήν την ομάδα. Μπορείτε να παρατηρήσετε πολύ συναρπαστικά μοτίβα συμπεριφοράς όταν πολλά ζευγάρια συμβιώνουν σε ένα φυτευμένο ενυδρείο έτσι ώστε τα ψάρια να μπορούν να οριοθετήσουν την περιοχή τους.
 Tropica Symphysodon Discus Ένα από τα πολλά παραδείγματα ψαριών που χρειάζονται υψηλότερες θερμοκρασίες είναι οι Discus. Οι άνθρωποι συχνά αποφεύγουν τα φυτά στα ενυδρεία με Discus για να διευκολύνουν τον καθαρισμό του ενυδρείου και την αλλαγή του νερού. Εάν θέλετε φυτά για τους Discus, επιλέξτε φυτά που αναπτύσσονται φυσικά σε μέρη με υψηλή θερμοκρασία.Προτείνουμε Cryptocoryne, Microsorum και Echinodorus .
 Tropica Cichlids Τα ψάρια που σκάβουν τα φυτοφάγα, όπως τα χρυσόψαρα και μερικές κιχλίδες, και τα περισσότερα ψάρια που τρώνε άλγη, τρώνε και moss. Με φυτοφάγα ψάρια μπορείτε να επιλέξετε παχιά, σκληρά φύλλα (όπως Anubias) ή φυτά με έντονη γεύση όπως η Bacopa. Τα ψάρια που σκάβουν τείνουν να τρομάζουν από ισχυρές ρίζες που πρέπει να είναι ώριμες πριν από την εισαγωγή των ψαριών! Μπορείτε επίσης να καλύψετε τις ρίζες με πέτρες ή ξύλο, που θα πρέπει να κρατήσουν τα ψάρια μακριά.
Caridina Multidentata C Olepedersen 7971 Τα αλγοφάγα,όπως οι γαρίδες και τα σαλιγκάρια είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά στα μικρότερα νανο-ενυδρεία. Οι γαρίδες ειδικότερα αγαπούν τα moss. Πολλοί τύποι γαρίδων είναι ευαίσθητοι, γι 'αυτό και η Tropica έχει αναπτύξει μια σειρά φυτών που ονομάζεται 1-2-Grow! Τα φυτά καλλιεργούνται σε εργαστήριο και είναι απαλλαγμένα από άλγη και φυτοφάρμακα. Οι γαρίδες είναι πολύ καλές στο να διατηρούν τα φυτά όπως τα Hemianthus, Marselia και Glossostigma χωρίς άλγη, ενώ τα σαλιγκάρια είναι ιδανικά για μεγάλα φύλλα, γυαλί, πέτρες και ρίζες.

Το προφίλ μου

Φίλτρο αναζήτησης

12 ατοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Visa Mastercard Maestro

vbvsc 68x37

PB blue GR

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Καλάθι αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Our partners

seratropica logojuwelEHEIM logoseachemfluvalaquael

eshaaquavitroebivivinternationalwyinDr. Bassleertropical logo

acuarium munstersiccedophinvitalismarinarehausalifert

amtra logoboyu logohikariprodacresun logodupla logohobby