Για παραγγελίες: 211 2149289 GreenAquarium.gr
Πριν την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, επικοινωνήστε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας

Αφού διαλέξετε τα ψάρια σας από το κατάστημα ο υπάλληλος τα τοποθετεί μέσα σε ένα ειδικό διαφανές σακουλάκι μεταφοράς για να τα πάρετε στο σπίτι σας.

Εσείς πρέπει να φροντίσετε η μεταφορά των ψαριών να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι σας. Ο αέρας ή το οξυγόνο που υπάρχει στο σακουλάκι, είναι ανάλογος με τον χρόνο μετάβασης σας στο σπίτι. Οπότε όσο μεγαλύτερος χρόνος απαιτείται για να μεταβείτε σπίτι σας, τόσο περισσότερος αέρας ή οξυγόνο θα πρέπει να υπάρχει στο σακουλάκι.

Μεγάλη προσοχή οφείλετε να δώσετε στην τοποθέτηση των ψαριών μέσα στο ενυδρείο σας. Πρέπει να ακολουθήσετε κάποιους απλούς κανόνες για να εξασφαλίσετε ήπια αλλαγή περιβάλλοντος στα ψάρια σας και να αποφύγετε προβλήματα που ίσως δημιουργηθούν από την αλλαγή θερμοκρασίας και συνθηκών νερού.

  1. Τοποθετήστε για περίπου 15 με 20 λεπτά το σακουλάκι μεταφοράς με τα ψάρια μέσα στο ενυδρείο. Τα σακουλάκι να παραμείνει κλειστό. Αυτό έχει σαν σκοπό η θερμοκρασία του νερού στο σακουλάκι να ισορροπήσει με την θερμοκρασία του νερού του ενυδρείου.
  2. Ανοίξτε το σακουλάκι και ρίξτε λίγο νερό από το ενυδρείο σας μέσα. Αυτό έχει σαν σκοπό να προσαρμοστούν οι τιμές του νερού μέσα στο σακουλάκι. Συνεχίστε να ρίχνετε ανά τακτά διαστήματα λίγο νερό για περίπου 10-20 λεπτά.

Τώρα τα νέα σας ψαράκια είναι έτοιμα να εισαχθούν στο ενυδρείο. Οι παραπάνω κανόνες εισαγωγής ψαριών στο ενυδρείο είναι πολύ σημαντικοί και καλό είναι να ακολουθούνται. Αν δεν γίνει το αυτό το στάδιο προσαρμογής το σοκ αλλαγής περιβάλλοντος, που πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουν τα ψάρια σας, ίσως αποβεί μοιραίο.

Το προφίλ μου

Αναζήτηση προϊόντων

12 ατοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες

Visa Mastercard Maestro

vbvsc 68x37

PB blue GR

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Καλάθι αγορών

 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Our partners

seratropica logojuwelEHEIM logoseachemfluvalaquael

eshaaquavitroebivivinternationalwyinDr. Bassleertropical logo

acuarium munstersiccedophinvitalismarinarehausalifert

amtra logoboyu logohikariprodacresun logodupla logohobby